Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

L’afany de C’s per sortir a la foto els fa “neutralitzar” mobiliari d’un Ajuntament unionista

La foto sembla ser l'única cosa que els interessa fer a Catalunya

|

- Publicitat -

Una de les tàctiques més habituals de Ciudadanos contra els símbols de solidaritat amb els presos polítics i exiliats és escudar-se en la “neutralitat” que -segons ells- han de mantenir les institucions públiques pel que fa al conflicte entre Catalunya i Espanya. Però fa temps que se’ls ha vist el llautó i ja no amaguen que no els importa vulnerar la llibertat d’expressió, vingui d’on vingui.

Publicitat

Ho han demostrat a Tarragona, on -tot i que el govern no és sobiranista (hi ha al capdavant el PSC, PP i l’antiga UDC)- han decidit que, si no poden anar contra la institució, cal esborrar la lliure expressió dels veïns al carrer. Dirigents locals de la formació taronja han pintat de color blau mobiliari urbà de l’Ajuntament -unes pilones en què hi havia uns llacets grocs- emparant-se en la neutralitat que només prediquen quan els interessa.

“Els carrers són l’espai neutre on les nostres llibertats conflueixen. Els carrers no poden ser només d’una part de la societat i avui hem volgut retornar al seu estat original el mobiliari urbà que estava pintat a Tarragona per demostrar que els carrers són de tots”, s’han vantat a Twitter. I és que la foto sembla ser l’única cosa que els interessa fer a Catalunya.

Et pot interessar  Ciutadans demana un front comú amb el Kubo: "Colau va amb els okupes, Vox amb Desokupa i el PSC no està ni se l'espera"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió