Dissabte, 29 de gener de 2022 - Edició 1283
La República

La UAB aplaudeix el retorn de Junqueras a la universitat

El vicepresident de la Generalitat represaliat ha estat ovacionat en la seva conferència “Aproximació històrica a la repressió contra l’independentisme”

Miquel Ventura 21/10/2021
Oriol Junqueras arribant a la UAB per fer-hi una conferència

El vicepresident de Catalunya fulminat pel 155 i president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, ha estat rebut amb aplaudiments a la Universitat Autònoma de Barcelona en la conferència que ha fet a la Facultat de Filosofia i Lletres i de Psicologia.

Junqueras, que no pot exercir com a professor perquè la inhabilitació li ho impedeix, ha assistit a la institució d’Educació Superior on ha fet una conferència anomenada “Aproximació històrica a la repressió contra l’independentisme”.

El títol increïblement oportú ha denunciat la repressió de l’Estat espanyol, que amb un clar ànim venjatiu prova de posar fi a la carrera acadèmica del polític independentista.

El vicepresident represaliat ha ressaltat que “ni la presó ni la inhabilitació m’impediran de tornar-hi” i ha agraït el suport que li ha donat l’alumnat i el professorat. “Estic convençut que ens hi tornarem a trobar” ha etzibat.

Imatge d’Oriol Junqueras durant la conferència que ha fet a la Universitat Autònoma de Barcelona el 21 d’octubre de 2021