Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

La plataforma Aturem BCN World alerta de l’afectació que tindria el Hard Rock envers el medi natural a Vila-seca i Salou

Els activistes esperen que s’enterri el projecte de Hard Rock 10 anys després del primer anunci

Agències 09/01/2022
Pla general de la pancarta que ha presidit la concentració de la plataforma Aturem BCN World a Tarragona. Foto del 26 de novembre del 2020 (Horitzontal).

Una trentena de persones han participat aquest diumenge al matí en la caminada reivindicativa als terrenys on es pretén ubicar el projecte Hard Rock. L’acció, organitzada per la Plataforma Aturem BCN World, ha denunciat l’impacte que tindria el projecte al medi natural a Vila-seca i Salou. D’altra banda, els activistes també han reiterat la crítica envers l’executiu català per haver destinat 108.398,18 euros en informes relacionats amb el nou Pla Director Urbanístic (PDU). Segons el portaveu de la plataforma, Joan Pons, “qui hauria d’haver finançat aquests tràmits hauria d’haver estat el promotor del projecte i no pas l’Incasòl”. Deu anys després del primer anunci de BCN World, els activistes esperen que s’enterri el projecte de Hard Rock.