Diumenge, 24 de gener de 2021 - Edició 913
La República

JxCat activa la Junta Electoral contra un acte “d’auto-bombo” de Colau

L’Ajuntament de Barcelona ha hagut d’anul·lar, per ordre de la Junta Electoral, una roda de premsa que tenia previst celebrar aquest mateix dijous a les taquilles del Park Güell per […]

Redacció
Redacció 04/04/2019
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, en una imatge d'arxiu/ ACN

L’Ajuntament de Barcelona ha hagut d’anul·lar, per ordre de la Junta Electoral, una roda de premsa que tenia previst celebrar aquest mateix dijous a les taquilles del Park Güell per parlar sobre les millores a l’entorn del parc. La Junta de Barcelona ha intervingut a petició de Junts per Catalunya, que ha qualificat l’acte “d’auto-bombo” per a Ada Colau. “No més trampes. Ada Colau, volem joc net!”, han escrit a Twitter, en un missatge a la candidata dels comuns.

En el seu acord, l’òrgan electoral constata que aquest acte “constitueix una vulneració de l’article 50.3 de la Llei de Règim Electoral” i ordena al consistori barceloní que s’abstingui de celebrar-lo, “així com qualsevol altre acte inaugural durant el període electoral”. També aprofita per recordar que aquest article de la LOREG prohibeix en període electoral qualsevol inauguració d’obres, serveis públics o projectes, sense perjudici que entrin en funcionament en aquell moment.

Relacionats