Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Junqueras va rebre una visita inesperada a Lledoners

Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont, s’hauria reunit amb Oriol Junqueras a la presó de Lledoners. Segons publica La Vanguardia, sense revelar la data exacta, la visita al centre penitenciari […]

Redacció
Redacció 23/01/2019
Porta d'entrada a la presó de Lledoners / ACN

Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont, s’hauria reunit amb Oriol Junqueras a la presó de Lledoners. Segons publica La Vanguardia, sense revelar la data exacta, la visita al centre penitenciari formaria part d’una operació de distensió entre el president legítim i el seu vicepresident.

En aquest context, també s’expliquen les nombroses visites de Sergi Sol, estret col·laborador de Junqueras, a Waterloo per apropar postures. Arran del recurs de Puigdemont al Constitucional, contra l’acord de la mesa del Parlament per retirar-li la delegació de vot, el diari del Grup Godó carrega contra el president.

Màrius Carol assegura que la darrera jugada de Carles Puigdemont demostra com“s’ha radicalitzat” i referma “una deriva personalista, evident” des que el president legítim i part del seu Govern es van exiliar a Bèlgica, l’octubre de l’any 2017.