Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

Josep Costa: “Els Villarejos són els més fidels servidors de l’Estat”

L’exvicepresident del Parlament assegura que fer veure que l’excomissari de la Policia Nacional anava per lliure “forma part de la guerra bruta”

Redacció 20/05/2022
Pla curt de l'excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo, amb boina i un pedaç a l'ull, a la sortida de l'Audiència Nacional el dia després de quedar en llibertat provisional, el 4 de març de 2021 (horitzontal)

Josep Costa s’ha pronunciat sobre el darrer escàndol de l’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo, qui va pactar un pla d’informes falsos contra independentistes amb el Ministeri d’Interior. I és que a diferència del que alguns pensen, l’exvicepresident del Parlament té ben clar que Villarejo no ha actuat com un llop solitari.

“Els Villarejos són els més fidels servidors de l’Estat”, ha afirmat en una piulada. Costa està convençut que és una eina ben útil perquè “fa la feina bruta” i “coses que poca gent faria” al servei de l’executiu espanyol de torn. De fet, l’eivissenc remarca que “forma part de la guerra bruta” que ara “facin veure que ningú no té res a veure amb ells”. “Creure’s que actuen per lliure seria de rucs”, ha sentenciat.