Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1645
La República

Jordi Sànchez carrega contra l’estratègia del Gobierno amb la taula de diàleg: “Que ningú responsabilitzi a JxCat del fracàs d’una realitat anunciada”

El secretari general de JxCat ha considerat que l’actitud del Gobierno ha estat “l’única i exclusiva” responsable del “fracàs de la taula de diàleg” i demana que se’n culpi Junts

Agències 15/01/2022

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, ha demanat que no es “responsabilitzi” al partit del “fracàs” de la taula de diàleg. “JxCat porta anunciant des de fa mesos que aquesta taula no tindria recorregut”, ha dit Sànchez davant el Consell Nacional de la formació. “Era una realitat anunciada”, ha afegit.

En aquesta línia, ha assegurat que la “responsabilitat” que no hi hagi “marge d’acord” és “única i exclusivament” del Gobierno, a qui ha demanat que “accepti” un referèndum i l’amnistia. “Ni tan sols els que ens parlen d’una agenda del retrobament són capaços de comprometre’s”, ha criticat Sánchez. Així mateix, ha assegurat que la “solució” al conflicte polític implica el retorn de Carles Puigdemont a Catalunya.