Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Joan Canadell aviva la polèmica de la Paella de Pilar Rahola

El diputat de Junts ha justificat en una piulada que els fets van succeir a la Catalunya Nord on es demanava tenir un certificat de doble vacunació o un test d’antígens per poder travessar la frontera i que no van incomplir cap norma

Redacció
Redacció 28/07/2021

El diputat de JuntxCat encén la polèmica generada per la Paella de Pilar Rahola. Canadell ha explicat en un tuit que l’àpat va succeir a Catalunya Nord. Per tant, ha definit que les normes aplicables eren diferents de les que apliquen a Catalunya i les ha descrit.

Aquest comentari ha estat rebut amb certa polèmica, atès que més enllà dels requisits legals aplicables, s’ha posat en dubte l’exemplaritat que han de donar els càrrecs públics. El debat s’ha iniciat perquè el conseller de Salut i diputat de Junts, Josep Maria Argimon, ha retret a Jordi Puigneró, vicepresident de la Generalitat i diputat de Junts, l’assistència a l’àpat en què la periodista va ser amfitriona. L’explicació s’ha centrat en què s’ha complert la normativa i ha qüestionat quina actitud han de tenir els càrrecs públics amb la pandèmia, més enllà de complir amb la legalitat.