Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Finalment Sánchez convoca el consell de ministres per demà diumenge a les 10 del matí

Després de visitar el papa Francesc sense les mesures contra la covid-19, demà pensa aprovar el tot de queda

Avatar
Agències 24/10/2020
Pla mitjà del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la declaració institucional sobre la situació del coronavirus al Palau de la Moncloa, el 23 d'octubre del 2020 (horitzontal)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez ha convocat un consell de ministres extraordinari aquest diumenge a les 10 del matí per “estudiar els termes” d’un nou estat d’alarma. La decisió arriba després que diverses comunitats autònomes li hagin demanat que l’apliqui, entre elles Catalunya. El president va tornar a posar sobre la taula aquesta mesura el divendres. Una proposta, que segons fonts de la Moncloa, va ser acollida “positivament” per la majoria de comunitats que ja l’han demanat.

 

De fet, el Govern ja ha dit que de seguida que s’aprovés l’estat d’alarma, reuniria el Procicat per aplicar com a mínim el toc de queda a Catalunya. S’està estudiant encara en quina franja horària. Divendres es va apuntar des de l’executiu català que seria entre les 23 i les 6 hores, però la consellera de Salut ha indicat aquest dissabte que l’esborrany que tenen el situa a partir de les 22.

 

 

 

Relacionats