Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Esperpèntic titular de El Periódico que demostra la seva frustració amb Alemanya

El diari al servei de les clavegueres de l’Estat, El Periódico, ha demostrat avui la seva frustració amb Alemanya després que no acceptés el delicte de rebel·lió dictat a l’Euroordre […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 27/07/2018
Esperpèntic titular de El Periódico

El diari al servei de les clavegueres de l’Estat, El Periódico, ha demostrat avui la seva frustració amb Alemanya després que no acceptés el delicte de rebel·lió dictat a l’Euroordre del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena.

Després de la resolució dels tres jutges de Slesvig-Holstein, les malicioses esperances dipositades a la justícia alemanya es van desfer immediatament i es van convertir en ràbia i impotència.

 

Aquests sentiments han aflorat avui al diari d’Enric Hernández que ha evidenciat les ganes que tenia de poder titular que “un català era jutjat a Alemanya”. De fet, ha passat, un tal Javier G.D. serà jutjat per un greu cas de pederàstia.

I El Periódico no perdia l’oportunitat per a titular: “Alemania juzga a un catalán por violar a un niño de 10 años”. Un titular esperpèntic que recorda aquella vella tradició de la premsa espanyola a senyalar un català quan la notícia és negativa i, en canvi, dir espanyol a un català quan es tracta d’un succés d’èxit.