Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Esbronquen un artista català per una dedicatòria als presos polítics

La gira de l’artista Pep Bou per l’Estat va tenir, ahir dijous, el seu primer incident al Teatre Colón d’A Coruña. En acabar la representació de l’espectacle: Pep Bou Experiències, el mim […]

Redacció
Redacció 04/01/2019
Imatge d'arxiu de Pep Bou / ACN

La gira de l’artista Pep Bou per l’Estat va tenir, ahir dijous, el seu primer incident al Teatre Colón d’A Coruña. En acabar la representació de l’espectacle: Pep Bou Experiències, el mim va dedicar la funció als presos polítics catalans, cosa que va indignar al públic. Així la platea va esbroncar a Pep Bou, xiulant-lo. L’obra representada és un espectacle que conjuga bombolles de sabó i efectes de llum, està dirigit a un públic infantil.

El mim, famós per la seva habilitat en fer bombolles de sabó, està recorrent l’Estat amb l’espectacle mencionat. Tal com recull La Voz de Galicia, l’obra es va desenvolupar amb normalitat fins que al final Bou va fer una proclama de suport als presos polítics, dedicant-los l’espectacle. L’artista es va declarar amic dels polítics presos i va assegurar que són a la presó per les seves idees, amb les seves paraules: “Vull dedicar aquest espectacle als meus amics que estan a la presó per defensar els seus pensaments polítics”. Segons un espectador, el públic es va quedar atonit, moment en què la platea es va posar a xiular. Tot seguit l’artista va abandonar l’escenari i a conseqüència de la reacció del públic, va demanar disculpes.

L’espectacle Pep Bou Experiències serà representat el pròxim dia 22 de gener a Sant Vicenç dels Horts.