Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Errejón crida a “vèncer la resignació, la derrota i la tristesa” i a triar “la papereta decent” de Més Madrid el 4-M

|

- Publicitat -

El líder de Més País, Íñigo Errejón, ha cridat a anar a votar el 4 de maig a Madrid per “vèncer la resignació, la derrota, la tristesa i els braços caiguts”. Durant el primer acte de campanya de la candidatura des de Vallecas, Errejón ha instat a escollir “la papereta decent” de Més Madrid als comicis. “Heu de triar la papereta decent, de futur, verda, d’igualtat, de canvi i de transformació política”, ha insistit, per afegir després que és just el contrari del “desgovern” d’Isabel Díaz Ayuso. Per la seva banda, la candidata de Més Madrid, Mónica García, ha dit que a les eleccions seran “milions de Davids contra un sol Goliat” i ha assegurat que només tenen una eina, l’empatia, contra la “sociopatia” d’altres.

Publicitat

Des de Vallecas Errejón ha dit que cal “sortir a guanyar” les eleccions sense “dubtar”. Segons el líder de la formació a l’Estat, són “molts més” que els rivals i ha assegurat que quan s’ajunten i es mobilitzen, ha dit, guanyen.

 

“La resignació, la tristesa, el creure que tots són iguals, que res importa, que tot és indiferent, el cansament i l’afartament són la principal eina dels privilegiats per tancar-nos a casa”, ha advertit. Per això, ha insistit, cal sortir “en massa” a votar. Errejón també ha situat la candidatura de García com a garant dels serveis públics.

 

D’altra banda, s’ha referit a les polèmiques declaracions d’Ayuso durant el tret de sortida de la nit electoral, quan va assegurar que les persones que han d’aconseguir menjar a través de bancs d’aliments o menjadors socials són “mantinguts”. “Jo no insulto, però fa falta ser mala persona per dir això, s’ha de tenir poc cor”, ha dit Errejón.

 

Per la seva banda, García ha assegurat que Ayuso està “més preocupada” per guanyar les primàries del PP a Pablo Casado que per “defensar Madrid”. La candidata ha dit que volen “trencar amb 25 anys d’abús” –en referència als governs del PP- i aconseguir que Madrid “no senti vergonya del seu govern”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió