Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

ERC exigeix a Brussel·les que es pronunciï sobre la censura de la Junta Electoral a TV3 i Catalunya Ràdio

Volen "seguir denunciant a Europa les vulneracions de drets fonamentals que s'estan produint a Catalunya i demanar a les institucions europees que no mirin cap a un altre costat"

|

- Publicitat -

Esquerra Republicana ha exigit a la Comissió Europea que es pronunciï sobre la decisió de la Junta Electoral Provincial de Barcelona de prohibir a TV3 i Catalunya Ràdio utilitzar les expressions exili o presos polítics durant la campanya electoral.

Publicitat

En una pregunta escrita a l’executiu de la UE, els eurodiputats Josep-Maria Terricabras i Jordi Solé han demanat aquest dimecres si aquesta mesura “s’adequa” a la directiva europea sobre la prestació de serveis audiovisuals. Segons ERC aquesta legislació “prohibeix qualsevol ingerència dels estats en el contingut emès pels mitjans”.

Solé ha reivindicat que l’objectiu d’aquesta pregunta parlamentària és “seguir denunciant a Europa les vulneracions de drets fonamentals que s’estan produint a Catalunya i demanar a les institucions europees que no mirin cap a un altre costat”.

Et pot interessar  VÍDEO | Vandalitzen la seu d'ERC a Santa Coloma de Gramenet
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió