Dimecres, 27 de gener de 2021 - Edició 916
La República

ERC exigeix a Brussel·les que es pronunciï sobre la censura de la Junta Electoral a TV3 i Catalunya Ràdio

Esquerra Republicana ha exigit a la Comissió Europea que es pronunciï sobre la decisió de la Junta Electoral Provincial de Barcelona de prohibir a TV3 i Catalunya Ràdio utilitzar les […]

Avatar
Agències 03/04/2019
Els eurodiputats d'ERC Jordi Solé i Josep-Maria Terricabras, amb samarretes de suport als presos polítics al Parlament Europeu, a Estrasburg

Esquerra Republicana ha exigit a la Comissió Europea que es pronunciï sobre la decisió de la Junta Electoral Provincial de Barcelona de prohibir a TV3 i Catalunya Ràdio utilitzar les expressions exili o presos polítics durant la campanya electoral.

En una pregunta escrita a l’executiu de la UE, els eurodiputats Josep-Maria Terricabras i Jordi Solé han demanat aquest dimecres si aquesta mesura “s’adequa” a la directiva europea sobre la prestació de serveis audiovisuals. Segons ERC aquesta legislació “prohibeix qualsevol ingerència dels estats en el contingut emès pels mitjans”.

Solé ha reivindicat que l’objectiu d’aquesta pregunta parlamentària és “seguir denunciant a Europa les vulneracions de drets fonamentals que s’estan produint a Catalunya i demanar a les institucions europees que no mirin cap a un altre costat”.

Relacionats