Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

En Comú Podem segueix esmolant l’espasa contra Jordi Puigneró

El partit lila ha atacat a Puigneró per l’assistència a la Paella de Rahola i ha demanat a Argimon que “posi ordre al Govern” demanant així que hi hagi una implicació per part del vicepresident de la Generalitat

Redacció 29/07/2021
Pla mitjà del diputat d'En Comú Podem David Cid en roda de premsa des del Parlament el 20 de juliol del 2021

El diputat d’En Comú Podem David Cid ha criticat al Parlament Jordi Puigneró per l’assistència a la Paella de Rahola i demana a Argimon “que posi ordre al Govern”. Cid ha estat concís: Hi ha un conseller del Govern que se salta les restriccions i també li demano que faci una valoració. Està molt bé que s’enviïn SMS al conjunt de la població, s’apliquin restriccions i es demani responsabilitat i que hi hagi membres del seu Govern que se salten restriccions.

En Comú Podem ha resumit les declaracions de Cid en una piulada en la qual s’ha mencionat que Salut planteja cancel·lar les vacances als sanitaris i exigeix sacrificis a la ciutadania. Tot i que encara no ha tingut en compte que el fet va ocórrer a la Catalunya Nord amb restriccions diferents de les de la resta del territori català.