Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

Els sindicats UGT i CCOO, col•laboradors necessaris amb el 155, convoquen una vaga de funcionaris al Govern

L’unionisme prepara una tardor calenta contra el Govern No només és la vaga de funcionaris convocada, ho és també les vagues a la sanitat i a l’ensenyament i en altres […]

Redacció
Redacció 15/11/2018
Proc/JFIF/EFE-Calidad:Excelente

L’unionisme prepara una tardor calenta contra el Govern

No només és la vaga de funcionaris convocada, ho és també les vagues a la sanitat i a l’ensenyament i en altres llocs de l’administració catalana, totes elles avalades pels principals sindicats d’obediència espanyola, els partits unionistes del 155 i pel suport del moviment polític d’Ada Colau.

Visualitzar que el Govern autonòmic és incapaç de sortir de la crisi i gestiona malament els pressupostos

És la demagògia d’aquells que volen fer fracassar el procés independentista culpant a l’actual Govern d’ineficaços en la seva gestió. Silenciant sobretot que no patim cap espoli fiscal i que tot és culpa de la incapacitat dels independentistes per gestionar ni tan sols l’autonomia.

Vaga de funcionaris el 12 de desembre i vaga a la sanitat i ensenyament el novembre

La manera que ha trobat l’unionisme per intentar derrotar els partits independentistes, aquesta situació recorda les actituds de la dreta més radical per fer caure el govern de Salvador Allende a Xile, aprofitant la manca d’acord per un nou full de ruta independentista. Ara es troba a faltar la manca de sindicats nacionals forts a Catalunya.

Relacionats