Divendres, 5 de juny de 2020 - Edició 680
La República

Els comuns s’aprofiten de les divergències entre JxCat i ERC i callen davant la mala gestió del seu govern a Madrid

Mena que estan “més pendents de la batalla pel relat” que de la “batalla contra el virus” I els adverteix que aquesta crisi exigeix “gestió” més enllà del “relat”

Redacció
Redacció 09/04/2020
Sánchez i Iglesias signen el preacord per al govern de coalició al Congrés dels Diputats (horitzontal)

El portaveu dels comuns, Joan Mena, ha retret a ERC i JxCat que estiguin més “pendents de la batalla pel relat” que de la “batalla contra el virus”. En un vídeo que ha enviat a la premsa, després que els diputats d’En Comú Podem no s’hagin desplaçat fins a Madrid per a assistir al ple del Congrés aquest dijous, Mena ha criticat que els independentistes “continuïn exigint un confinament més dur, en fase de confinament total” i que, en canvi, no optin per la pròrroga de l’estat d’alarma. A més, ha advertit que “aquesta crisi, a més de relat, exigeix també gestió”, i ha alertat de la situació a les residències de gent gran a Catalunya. “Continuem amb la mà estesa al Govern per garantir eines al Parlament per a protegir la gent gran”, ha dit.

Mena també ha dit que li hauria agradat veure unitat a favor del confinament com a única mesura efectiva i que, en canvi, hi ha hagut “discursos incendiaris i lamentables” per part de la dreta.

 

 

 

 

Relacionats