Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

Els Bombers de Barcelona se senten “infrautilitzats”: “No entenem per què no se’ns està utilitzant de forma massiva”

Envien una carta a Colau per demanar-li que els activi i es mostren disposats a doblar torns

Redacció
Redacció 25/03/2020
El president espanyol, Pedro Sánchez, amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el 7 de febrer de 2020

Colau critica el Govern, però oblida els Bombers de Barcelona

Diferents sindicats de Bombers de Barcelona han enviat una carta a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, on asseguren que estan “infrautilitzats”. “No entenem per què no se’ns està utilitzant de forma massiva”, apunten en la seva missiva, on demanen a Colau que els activi i es mostren disposats a doblar torns, fer les guàrdies necessàries o modificar les condicions laborals de forma temporal per col·laborar en la lluita contra el coronavirus, sempre sense deixar de fer les seves tasques ordinàries. “Creiem que som nosaltres qui ens hem d’exposar per poder ajudar la ciutadania, és la nostra condició i per això estem preparats”, afegeixen.

Els Bombers argumenten que estan “altament qualificats” pel que ara mateix necessita la ciutat, són coneixedors de la logística sanitària, saben treballar en equip i la ciutadania confia en ells.

 

“Entenem que podríem aportar molt més sense deixar descobert el servei de prevenció, extinció d’incendis i salvament de la ciutat. Disposem dels recursos i la capacitat per fer tot allò

que es necessita i la nostra condició de servidors públics ens fa sempre voler estar en primera línia de l’emergència”, conclouen.

 

Relacionats