Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El PSOE amb el vist i plau de Podemos i el PP prepara l’indult a Griñan

Volen impedir que fins i tot entri a la presó, per evitar la imatge de Vera i Barrionuevo

Redacció 19/08/2022
El dia que Felipe González va acompanyar Vera i Barrionuevo a la seva entrada a la presó, el seu suposat sacrifici evitaba que González fos descobert com la "X" del GAL

Esperem que l’independentisme reaccioni i obri els ulls davant tal despropòsit

Des de fa dies, diferents veus del PSOE, com Felipe Gonzalez i Zapatero han defensat un indult ràpid, a diferencia dels indults als presos polítics catalans, per evitar una foto veient un líder socialista entrant a la presó, considerant que encara vull les imatges de Rafael Vera i l’ex ministre Barrionuevo entrant a la presó acompanyat d’altres líders socialistes són una greu penyora pel partit.

Per evitar-ho han desplegat diferents personalitats per aconseguir com a mínim el silenci dels seus socis i del mateix PP, avui per mi, demà per tu, aquestes són les formes dels partits polítics espanyols, primer la unitat d’Espanya abans d’aclarir la corrupció. Recordem que el cas dels ERE andalusos és un dels cassos de corrupció més besties de la democràcia, quasi 700 MEUR malversats. Amb partits espanyols com aquests res podem esperar de la negociació fallida amb Espanya.