Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El PSC replica a Junqueras que fa 10 anys que governa amb CiU: “Qui els deu tapar les vergonyes deu ser ell”

Alícia Romero no entén “l’odi” del president d’ERC cap al PSC i li recorda que el 2012 ja va signar el primer acord amb Artur Mas

Redacció 23/09/2022
La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero, en roda de premsa des del Parlament Data de publicació: dimarts 12 de juliol del 2022, 14:06 Localització: Barcelona Autor: Marta Sierra

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha replicat al president d’ERC, Oriol Junqueras, que fa 10 anys que governa “amb CiU o Junts o la postconvergència”. D’aquesta manera responen els socialistes a les polèmiques declaracions del líder republicà, en què va deixar caure que el PSC i Junts es repartien les institucions per tapar els seus casos de corrupció.

“Qui els deu tapar les vergonyes deu ser ell”, ha etzibat Romero, en una entrevista a Ràdio 4 i La 2. Així mateix, li ha recordat que el 2012 ell ja va signar el primer acord amb Artur Mas i ha lamentat el to “dur” contra el PSC. Segons Romero, això demostra “inseguretat” i “debilitat” per part del president d’ERC i no entén “l’odi” que té cap als socialistes catalans.

“Junqueras fa 10 anys que governa amb CiU, o convergència o Junts o la postconvergència. Jo crec que quan un escolta Junqueras pensa que està parlant d’una pel·lícula diferent de la que estem vivint tots. Qui deu tapar les vergonyes deu ser ell, no nosaltres que estem a l’oposició amb una actitud constructiva”, ha afegit.