Divendres, 2 de desembre de 2022 - Edició 1590
La República

El missatge en català d’Emily Ratajkowski que elogia Mallorca: “L’illa forma part de la meva vida”

La model comparteix amb els seus gairebé 30 milions de seguidors un post escrit en català: “Sento que torno a casa”

Redacció 29/09/2022

La model, influencer i actriu Emily Ratajkowski ha visitat de manera inesperada Espanya, i ahir va compartir amb els gairebé 30 milions de seguidors la seva escapada a Palma de Mallorca, on visibilitza un moment que ella titlla de màgic, però el que més ha ressonat a les xarxes socials és que mitja publicació estava escrita en català.

La model explica que tota la seva infantesa va passar-la al poble de Sant Joan i ahir passejava pels carrers del poble amb el seu fill: “Un home encantador es va aturar, amb el meu llibre en mà ‘My body’ i m’explicava que l’havia llegit amb la seva filla”. Ratajkowski defineix aquesta situació com “un cercle complet, un univers que s’uneix, un moment màgic”.

Seguidament en català ha manifestat: “Mallorca és màgica. Cada vegada que torno tinc la sensació que torno a casa. Tinc la sort de tenir aquesta illa com a part de la meva vida i ara també la del meu fill”. Finalment, amb un to sentimental, exposa que ella va aprendre a caminar en aquests carrers, els mateixos que està amb el seu fill.

Emily Ratajkowski va néixer a Londres, de pares americans i educada principalment a Califòrnia. Es va fer famosa després d’aparèixer al vídeo musical de Robin Thicke ‘Blurred Lines’, que va esdevenir la cançó número u de l’any 2013 en diversos països, malgrat ser polèmica per moltes raons, incloent-hi nudisme i llibertat sexual. Avui dia es rumoreja que manté una relació sentimental amb el Brad Pit.