Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

El Govern i els comuns presentaran un acord en matèria d’ingressos per als pressupostos aquest dilluns

Pere Aragonès, Meritxell Budó i Jéssica Albiach es reuniran al Departament d’Economia a les 10 del matí

Avatar
Agències 15/12/2019
La reunió entre el vicepresident del Govern, Pere Aragonès; la secretària general Presidència, Meritxell Masó; Albert Castellanos, secretari general d'Economia; la presidenta del grup CatECP, Jéssica Albiach, i el portaveu econòmic del grup David Cid.

El Govern i els comuns presentaran un acord en matèria d’ingressos per als pressupostos de l’any vinent aquest dilluns a dos quarts d’onze del matí en roda de premsa. Mitja hora abans, a les 10 del matí, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès; la consellera de Presidència, Meritxell Budó; i la presidenta del grup parlamentari de CatECP, Jéssica Albiach, es reuniran al Departament d’Economia. Aragonès ja havia anunciat la setmana anterior que preveien fer públic el preacord al cap de pocs dies, encara que va avisar que el pacte només se centraria en l’àmbit d’ingressos i fiscalitat i no de despeses.

El vicepresident va explicar, també, que calien polir “els darrers serrells” de l’acord amb els comuns que, per la seva banda, aquest dissabte van insistir que encara queda “molta feina a fer” abans d’un pacte definitiu.