Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

El cantant Miquel Gil s’incorpora a les llistes de Compromís a Les Corts

Miquel Gll, originari de Catarroja. és fundador del grup Al Tall

|

- Publicitat -

Compromís ha completat les seves candidatures per a les eleccions valencianes del 28 de maig amb la incorporació del cantant Miquel Gil en el número 12 per la circumscripció de València a Les Corts, que la coalició havia reservat per a una persona independent.

Publicitat

El catarrogí Miquel Gil és una de les personalitats més prominents de la cultura valenciana. Fundador del grup Al Tall, ha desenvolupat una llarga trajectòria també en solitari que l’ha dut a ser un referent de la música d’arrel tradicional mediterrània en l’àmbit internacional. Amb aquesta incorporació Compromís diu que vol refermar la seva aposta pel suport a la cultura com a eina que enforteix i transforma la societat.

Aquesta incorporació respon a l’estratègia de Compromís per obrir les candidatures de la formació i atraure talent de la societat civil, reservant llocs per a persones independents a les llistes de les tres circumscripcions valencianes.

A més de Miquel Gil per València, el guionista i periodista expert en canvi climàtic i transició energètica Juan Bordera serà el número quatre de la llista per Alacant i Cristina Moliner, portaveu de l’associació Nova Terra per la preservació del territori davant projectes especuladors, serà la número 6 per Castelló.

Et pot interessar  S'identifiquen quatre víctimes del franquisme a Alacant i Castelló
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió