Dimarts, 26 de gener de 2021 - Edició 915
La República

Dimiteix el viceconseller del PSOE a Melilla, enxampat concedint-se una subvenció a si mateix

#MarcaEspaña: Primer va dir que va ser un “error” i després s’ha vist obligat a plegar

Redacció
Redacció 03/12/2020
Francisco Vizcaíno Sánchez, PSOE de Melilla | Europa Press

Nou cas que engreixa el cubell d’escombraries de la Marca Espanya. En aquesta ocasió hem d’anar fins a Melilla després que el viceconseller de Medi Ambient de la ciutat africana, Francisco Vizcaíno Sánchez, del PSOE, s’ha vist obligat a dimitir després autoconcedir-se una subvenció de 5.500 euros per comprar-se un cotxe elèctric.

Francisco Vizcaíno Sánchez no ha tingut més remei que plegar aquest dimecres com a viceconseller de Recursos Hídrics, Energies Renovables i Polítiques Ambientals de Melilla i com a diputat del PSOE a l’Assemblea de la Ciutat Autònoma tot i que fa tot just dos dies, es negava a dimitir en argumentar que s’havia tractat d’un “error” i que havia sol·licitat l’ajuda “per desconeixement i per ignorància” sobre que un diputat no pot demanar subvencions de la mateixa Ciutat Autònoma, i menys encara de l’àrea que ell dirigeix.

Vizcaíno, que no ha aclarit si també dimitirà com a membre del Comitè Federal del PSOE en l’àmbit nacional i com a secretari de Política Autònoma el PSOE local. Els socialistes, però, han volgut deixar clar que, encara que va demanar l’ajuda i li va ser aprovada, no ha arribat a rebre els 5.500 euros. El socialista ha assegurat, a més, que rebutjaria l’ajuda en cas de rebre els diners.

Relacionats