Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Dilluns s’obre el termini per sol·licitar els ajuts per a professionals de la cultura

Ho han anunciat els consellers de Treball, Chakir El Homrani, i de Cultura, Mariàngela Vilallonga

Avatar
Agències 13/06/2020
Els consellers Chakir El Homrani, Treball i Mariàngela Vilallonga, Cultura

Dilluns s’obre el termini per sol·licitar els ajuts per a professionals de la cultura
Roda de premsa telemàtica celebrada el divendres 29 de maig de l’any 2020 pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga per presentar les ajudes a el sector cultural.
Roda de premsa telemàtica celebrada el divendres 29 de maig de l’any 2020 pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga per presentar les ajudes a el sector cultural. – EUROPA PRESS
BARCELONA, 12 juny. (EUROPA PRESS) –

Dilluns que ve s’obre el termini per sol·licitar la prestació extraordinària de la Generalitat de Catalunya per a professionals de la cultura afectats econòmicament pel coronavirus i que té un import màxim de 1.024,38 euros per persona, ha informat aquest divendres el Govern en un comunicat .

Creades per la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies i la Conselleria de Cultura, els ajuts volen pal·liar la vulnerabilitat econòmica de molts professionals de les arts escèniques, visuals, la música i l’audiovisual; i es preveu que pugui arribar a unes 6.000 persones destinatàries.

La prestació, extraordinària i de pagament únic, s’atorga pel procediment de concurrència no competitiva fins a l’esgotament el pressupost de cinc milions d’euros, que seran aportats a l’50% pels dos departaments ja 18,97 euros per dia d’inactivitat entre el 14 de març i el 6 de maig, amb un import màxim de 1.024,38 euros.