Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Comín alça la veu a Europa per advertir que no val la pena protegir l’Estat espanyol i la seva deriva autoritària

|

- Publicitat -

“Val la pena posar en perill el projecte europeu per protegir l’estat espanyol?”, demana Toni Comín, a les institucions de la Unió Europea. L’eurodiputat de Junts considera que la “inacció” contra Espanya per “ignorar” sistemàticament les decisions de la justícia europea sobre la seva immunitat “legitima el desafiament” de Polònia.

Publicitat

“Després poden ser Hongria i altres països”, ha alertat Comín. “Val la pena posar en perill el projecte europeu per protegir l’estat espanyol i la seva deriva autoritària?”, ha preguntat l’eurodiputat exiliat en un debat al ple amb la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, sobre la cimera de líders europeus que se celebra aquesta setmana a Brussel·les.

Ahir la consellera d’Ensenyament a l’exili, Clara Ponsatí, va denunciar que, segons el seu parer “hi ha dues vares de mesurar” pel que fa a l’aplicació de la llei a la Unió Europea.

Et pot interessar  Junts té "plena confiança" en Trias i veurà amb bons ulls "qualsevol" pacte "bo" que "passi perquè sigui alcalde"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió