Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

Colau vol “un emplaçament alternatiu” pels manifestants de la Meridiana

El govern municipal assegura que el consistori ja s’ha ofert a fer-ho des de la Guàrdia Urbana

Avatar
Agències 26/06/2020
Pla general del cordó de Mossos d'Esquadra davant els manifestants independentistes que tallen l'avinguda Meridiana de Barcelona, el 16 de febrer del 2020. (Horitzontal)

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat aquest divendres que el consistori ha mostrat disposició des de la Guàrdia Urbana per oferir alternatives o fer mediació entre els col·lectius afectats pel tall de la Meridiana. “Creiem que s’ha dapostar per la mediació i buscar un emplaçament alternatiu que faciliti la llibertat d’expressió”, ha dit Colau al plenari interpel·lada sobre aquesta qüestió per Barcelona pel Canvi.

“Tots estem a favor de la llibertat d’expressió però també hi ha altres drets que s’han de garantir i les manifestacions continuades han generat moltes queixes de veïns i comerciants”, ha afirmat l’alcaldessa.
Des de Barcelona pel Canvi, la regidora Eva Parera ha assegurat que la “paciència” dels col·lectius afectats està “arribant a un límit” i ha demanat que s’actuï. Parera ha demanat “quines mesures ha adoptat l’Ajuntament davant dels reiterats talls de l’avinguda Meridiana a càrrec dels anomenats CDR”.

Relacionats