Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

Ciudadanos marxa de Catalunya

Nacho Martín Blanco, Sònia Sierra i José María Cano marxen a Espanya i s’uneixen a l’equip encapçalat per Inés Arrimadas

Redacció
Redacció 07/10/2019
Pla americà del president de Cs, Albert Rivera; la portaveu del partit, Lorena Roldán, i la portaveu al Congrés, Inés Arrimadas, arribant ala Parlament el 7 d'octubre de 2019 (Horitzontal)

Ciudadanos regala l’unionisme al PSC

Ciudadanos ha anunciat aquest dilluns les llistes amb les quals concorrerà a les pròximes eleccions estatals del 10 de novembre, i a la circumscripció de Barcelona incorpora tres diputats més del Parlament. El grup encapçalat per la guanyadora de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre del 2018 a Catalunya, Inés Arrimadas, inclou ara els noms dels diputats Nacho Martín Blanco, Sònia Sierra i José María Cano als llocs 5, 6 i 7 respectivament. Fernando Tomás de Páramo, que en els últims comicis anava de número 4, ha pujat ara fins al número 2, després que Antonio Roldán abandonés el partit. Al número 3 repeteix José María Espejo-Saavedra, i el 4 l’ocupa ara Carina Mejías, que en els comicis de l’abril anava de 5.

 

Relacionats