Dissabte, 4 de juliol de 2020 - Edició 709
La República

Catalunya surt al carrer per l’empresonament dels set membres dels CDR

Milers de persones han sortit a les places de Catalunya per protestar contra l’empresonament dels set membres dels CDR. Les principals concentracions s’han desenvolupat a Barcelona i Sabadell, en aquesta […]

Redacció
Redacció 26/09/2019
Imatge de la concentració a Sabadell / Arran

Milers de persones han sortit a les places de Catalunya per protestar contra l’empresonament dels set membres dels CDR. Les principals concentracions s’han desenvolupat a Barcelona i Sabadell, en aquesta darrera ciutat s’han viscut els moments més emocionants amb les intervencions dels familiars dels des d’avui presos polítics.

En reunió d’urgència, pocs instants després del ple del Parlament, la Junta de Portaveus ha rebutjat l’operació de l’Audiència Nacional i la Guàrdia Civil contra l’independentisme. La declaració recull com s’ha vulnerat el dret a la presumpció d’innocència dels empresonats i a la vegada es denúncia “la deriva repressiva i autoritària de l’Estat”. Quim Torra, mitjançant un missatge al seu compte de Twitter, també ha expressat la seva indignació amb el darrer episodi de repressió a Catalunya. “”Ens volen fer caure en provocacions. Ens volen desmobilitzar. Ens volen atemorir. No ho aconseguiran”, ha expressat el president de la Generalitat.

 

Relacionats