Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Boye: “Si Puigdemont creu que ha de tornar, assumirà el risc”

L’advocat Gonzalo Boye va assegurar ahir que el president legítim Carles Puigdemont és plenament conscient del seu paper envers Catalunya. Per aquest motiu, si ha de tornar a Catalunya, ha afirmat l’advocat, assumirà […]

Redacció
Redacció 14/04/2019
L'advocat Gonzalo Boye | Marc Puig

L’advocat Gonzalo Boye va assegurar ahir que el president legítim Carles Puigdemont és plenament conscient del seu paper envers Catalunya. Per aquest motiu, si ha de tornar a Catalunya, ha afirmat l’advocat, assumirà el risc de tornar al principat. Preguntat per si creu que seria detingut una vegada a l’Estat, Boye ha respost que “a hores d’ara tot és possible”.

Gonzalo Boye a l’entrevista del programa de televisió Preguntes Freqüents, ha denunciat l’espionatge que ha sofert Puigdemont a Bèlgica, la no investigació sobre l’home que ha ofert diners a qui segresti al president a l’exili i l’entregui, així com la campanya electoral que està fent Vox des de la tribuna del judici, i la que es nega als presos polítics catalans. “La Junta Electoral hauria de permetre els debats a la presó. Ara bé, aquest és un tema que hauria de solucionar el Suprem perquè són presos preventius”, ha afirmat.