Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Boye es pronuncia sobre la decisió de la Fiscalia de permetre la participació de Puigdemont a les eleccions europees

Gonzalo Boye ha celebrat la decisió de la Fiscalia de permetre la participació de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí a les eleccions europees. “No m’ha sorprès res, no […]

Redacció 04/05/2019
L'advocat Gonzalo Boye | Marc Puig

Gonzalo Boye ha celebrat la decisió de la Fiscalia de permetre la participació de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí a les eleccions europees. “No m’ha sorprès res, no hi havia marge per massa cosa més”, ha expressat l’advocat del president legítim en una entrevista a RAC1.

L’advocat s’ha mostrat prudent a l’espera que el jutge ratifiqui el posicionament de la Fiscalia. “Tenim la possibilitat d’anar al Tribunal Constitucional, però creiem que després de l’escrit (Fiscalia) això ja seria un viatge a l’absurd”, apunta l’advocat.

Pel que fa al paper jugat per la Junta Electoral Central, Boye descriu la situació viscuda com “a molt greu”. En aquest sentit, el cap de llista provisional de la candidatura de Junts per Catalunya al Parlament Europeu ha acusat els membres de l’organisme electoral d’actuar “d’acord amb criteris ideològics, no s’haurien de manifestar políticament”.