Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Borràs lamenta les picabaralles entre partits independentistes

La presidenta del Parlament ha afirmat que a Pedro Sánchez li interessa que els partits independentistes s’enfrontin entre si i demana la cohesió de l’independentisme per tenir més força en el procés de negociació

Redacció
Redacció 14/09/2021

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha lamentat que hi hagi picabaralles en l’independentisme i ha subratllat que aquest és el plantejament que li interessa a l’executiu espanyol.

Borràs ha afirmat que “Pedro Sánchez ens té on ens vol: barallant-nos pel qui i no pel què”. D’aquesta manera, ha ressaltat que aquest no és el millor escenari amb què afrontar la negociació a la taula de diàleg.

Ha conclòs amb una frase una mica ambigua: “El dia que n’aprenguem anirem junts i ho farem possible”. Aquesta afirmació planteja la necessitat de cohesionar-se per fer efectives les reivindicacions independentistes, però també fa destacar el partit del qual Borràs forma part “Junts”. Borràs està recordant a ERC que necessita Junts per Catalunya per governar o ha inclòs aquesta paraula en la piulada de manera dissortada?

La pressió per conèixer els assistents a la taula de diàleg continua creixent a menys de 24 hores de la trobada.