Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Artadi augura una solució “bilateral” per Catalunya

Elsa Artadi ha retret al Gobierno que “potser no calia venir” a Barcelona només per “anunciar el canvi de nom de l’aeroport”. En una roda de premsa al Palau de […]

Redacció
Redacció 21/12/2018
Elsa Artadi, al Parlament de Catalunya / junts per Catalunya

Elsa Artadi ha retret al Gobierno que “potser no calia venir” a Barcelona només per “anunciar el canvi de nom de l’aeroport”. En una roda de premsa al Palau de la Generalitat, la consellera de la Presidència també s’ha pronunciat sobre l’anul·lació del judici al president Companys.

“Cal aplicar això a tots els represaliats pel franquisme, Companys és l’únic president de l’Europa occidental que ha estat executat”, ha expressat Artadi. Pel que fa a la valoració dels incidents durant les manifestacions, la consellera recorda que “darrere les màscares no sempre hi ha independentistes”.

En relació a la futura relació amb el Gobierno, Elsa Artadi apunta com la solució pel conflicte a Catalunya es “resoldrà des de la bilateralitat”. Per concloure la seva intervenció, la dirigent ha assegurat que el diàleg “és la nostra via prioritària, però no descartem cap mecanisme democràtic i no violent”.