Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Arrimadas col·loca d’assessor a la Diputació de Cadis l’alcalde de Cs que la va casar

Carlos Pérez va ser l’oficiant del matrimoni civil d’Arrimadas i el seu marit, Xavier Cima

Redacció
Redacció 10/12/2020
Ines Arrimadas amb altres dirigents de C's inclòs Carlos Perez (dr)

Així de senzill: La direcció nacional de C’s ordena l’acomiadament d’un treballador taronja per fer un forat al nou coordinador a la província, Carlos Pérez, que és regidor a Jerez de la Frontera i està casat amb una companya de col·legi d’Inés Arrimadas.

Carlos Pérez, doncs, ha aconseguit un lloc d’assessor dins de la Diputació gaditana per “ordre directa” de Madrid, segons relaten diverses fonts internes del partit consultades que apunten directament a una “imposició” d’Inés Arrimadas. Casualment, Carlos Pérez va ser l’oficiant del casament civil d’Arrimadas i el seu marit, Xavier Cima, el 2016 a Jerez, la localitat on va néixer la presidenta de Ciutadans. I, per acabar-ho de reblar, el nou assessor de la Diputació de Cadis està casat amb una companya de col·legi d’Arrimadas.

Pérez havia estat cap del grup de Cs en aquest municipi entre 2015 i 2019. El 28-A va aconseguir l’acta de senador per la província i un mes més tard, va tornar a encapçalar la llista local en els comicis del 26-M, en els que la formació centrista va aconseguir quatre regidors. Després d’això, va haver de triar entre un dels dos càrrecs i es va decantar per l’escó a la Cambra alta, de manera que va cedir el comandament del grup municipal a dos dels seus companys.

El problema li va sobrevenir el 10-N quan es va produir el desastre electoral de Ciutadans i Pérez es va quedar sense l’acta de senador. Des de llavors, era el número tres de Cs a l’Ajuntament de Jerez i, per tant, no tenia dret a un sou públic, així que els seus únics ingressos a final de mes provenien del seu treball en el sector privat. A això s’unia que Pérez s’havia quedat, políticament i orgànica, fora de joc, però ara ja torna a tenir un sou públic.