Dilluns, 17 de Febrer de 2020 - Edició 571
La República

Aragonès explota pel discurs del cap de la Guàrdia Civil a Catalunya

“És una vergonya que s’hagi posicionat políticament a favor d’una determinada ideologia”, ha expressat el vicepresident al ple del Parlament

Redacció
Redacció 10/10/2019
Pere Aragonès, vicepresident del Govern / ACN

Pere Aragonès ha aprofitat una intervenció al ple del Parlament per expressar la seva indignació pel darrer discurs del cap de la Guàrdia Civil a Catalunya. “És una vergonya que s’hagi posicionat políticament a favor d’una determinada ideologia i a més, la Junta Electoral Central calla”. El vicepresident del Govern ha demanat a la ciutadania una mobilització “pacífica i transversal” a la sentència del judici de l’1 d’octubre.

En aquest sentit, Aragonès ha defensat que a l’octubre de l’any 2017 “no hi va haver cap tipus de violència i tampoc existeixen indicis per parlar dels delictes de rebel·lió i sedició”. El també coordinador nacional d’ERC ha dit que al Govern li “pertoca” canalitzar políticament el “descontentament” de la ciutadania amb “propostes institucionals”. Així ha defensat treballar per garantir els drets fonamentals així com els civils i polítics i ha apel·lat a l’esperit de la mobilització tranversal del 3-O de 2017.

Relacionats