Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Aquesta és la caricatura que posa la democràcia a lloc

La dibuixant Stellina Chen ha publicat avui una caricatura al diari TheNewLens. L’acudit mostra com la primera ministra taiwanesa, Tsai Ing-Wen, vestida de Wonder Woman posa una biga de ferro […]

Redacció
Redacció 10/01/2019
TheNewLens

La dibuixant Stellina Chen ha publicat avui una caricatura al diari TheNewLens. L’acudit mostra com la primera ministra taiwanesa, Tsai Ing-Wen, vestida de Wonder Woman posa una biga de ferro a la boca d’un drac que representa la Xina popular. La primera ministra porta per capa un seguit de banderes, entre elles l’estelada.

Tsai Ing-wen Slays the ‘One #China‘ Dragon as the World Applauds#wonderwoman #democracy

Stellina Chen representa així les diferents nacions que s’han pronunciat a favor del govern de Taiwan en el seu conflicte amb la Xina popular i en favor del dret a la democràcia a l’illa. L’influent diari, explica la vinyeta amb les diferents piulades dels governs que creuen en la independència de l’illa de Formosa. Hem de recordar que la setmana passada, la primera ministra de Taiwan va fer un post en català a les seves xarxes socials, agraït pel president legítim. El rotatiu, llavors, cita les paraules de Puigdemont en defensa de l’autodeterminació de Formosa i dedica una part important de la notícia a comentar la situació de Catalunya en el context actual.