Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Álvarez de Toledo anirà al debat de TV3 si hi ha traducció simultània

El debat electoral de les eleccions al Congrés de Diputats del 28-A de TV3 serà el dia 24 de 10 a 12 de la nit. El moderarà l’actual director de […]

Redacció
Redacció 13/04/2019
La cap de llista del PP per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo

El debat electoral de les eleccions al Congrés de Diputats del 28-A de TV3 serà el dia 24 de 10 a 12 de la nit. El moderarà l’actual director de la televisió catalana, Vicent Sanchis. Fins aquí tot seria el normal, però tal com va anunciar ahir el diari NacióDigital: la candidata del PP i aristòcrata, Cayetana Álvarez de Toledo, ha demanat traducció simultània, català-castellà, per participar en el mateix.

La candidata dels populars ja ha declarat en anteriors ocasions que no parla el català però sí que l’entén. I de fet ha atès en diverses ocasions els mitjans de comunicació en la llengua del principat. En aquesta ocasió, però, ha volgut fer de la llengua catalana un cavall de batalla.

Al debat hi participaran els sis candidats: Gabriel Rufián (ERC), Laura Borràs (JxCat), Jaume Asens (Unides Podem), Meritxell Batet (PSC), Inés Arrimadas (Ciutadans) i Cayetana Álvarez de Toledo (PP).

Gabriel Rufián i Laura Borràs hi aniran en representació d’Oriol Junqueras i Jordi Sànchez, presos polítics que actualment són jutjats a Madrid.