Dissabte, 23 Febrer 2019

Només 10.000 persones visiten les obres espoliades de Lleida a Sixena

Un any després del trasllat de les obres, el Monestir no aconsegueix atreure visitants

|

Segueix-nos a

Mayte Pérez, consellera d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Aragó ha afirmat que des del trasllat de les obres de Sixena del Museu de Lleida al Monestir, 10.000 persones les han visitat. Així com ha pronosticat que fins a final d’any ho faran 2.000 persones més.

La consellera ha asseverat a què amb el retorn de les obres a Sixena, s’ha complert “un anhel col·lectiu de la societat aragonesa” que “ha servit com a valor afegit al turisme”. Ha afegit també, que s’han complert d’aquesta manera les dues tasques del patrimoni historicoartístic: conèixer la Història i ser un valor afegit per l’economia. Per últim ha declarat que el 2019 es començarà a executar el pla director que farà del monestir un referent.

   

D’altra banda, les mateixes obres el 2017 van rebre al museu de Lleida 23.892. Fonts del Museu de Lleida qüestionen que amb un horari d’obertura molt més reduït, puguin haver fet aquest nombre de visites. En qualsevol cas, el trasllat de les obres hauria reduït les visites a la meitat.


Seguiu-nos a:

MÉS LLEGITS

571 Seguir
61,939 Seguir