Dissabte, 24 d'Agost de 2019 - Edició 393
La República

Neix una televisió en línia per difondre la tasca de les ONG catalanes

L’ONG Solidaritat i Comunicació (SICOM) va presentar ahir, Dia Internacional de la Llibertat de Premsa, la televisió en línia SICOM TV, que des de la web de l’associació difon vídeos sobre la tasca de diverses entitats catalanes vinculades a la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional amb el tercer món.

Redacció
Redacció 04/05/2007

Segons el president de SICOM, Siscu Baiges, aquesta nova televisió en línia està oberta a totes aquelles associacions que disposin de vídeos que vulguin difondre. A més, els periodistes que componen SICOM s’ofereixen per gravar imatges de les activitats d’altres entitats, per tal de després difondre-les en aquesta web.

A més d’imatges sobre les activitats de les diverses ONG catalanes, tant a Catalunya com a països del tercer món, a la web es publicaran periòdicament els testimonis de persones destacades del món solidari català, com una mena d’editorials en imatge.

El president de SICOM, Siscu Baiges, ha explicat a l’ACN que aquesta iniciativa va sorgir perquè ‘per a les ONG és molt difícil tenir un espai als mitjans de comunicació, especialment amb imatges, ja que quan sortim als telenotícies és sempre al final, i som sempre les notícies més prescindibles’.

Baiges i la resta de periodistes que componen SICOM van decidir que una bona fórmula seria crear la seva pròpia televisió, de manera que qualsevol persona interessada pogués veure directament els seus vídeos.

Relacionats