Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Yolanda Díaz: “Espanya va bé perquè l’ocupació va bé a Espanya”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha afirmat que “Espanya va bé perquè l’ocupació va bé”. “Les xifres d’atur estan molt per sota de la mitjana que teníem en temps de bonança econòmica”, ha dit en roda de premsa Díaz després d’utilitzar la mateixa frase que va emprar l’expresident espanyol del PP José María Aznar el 1997 per reivindicar el creixement econòmic de l’Estat. Segons Díaz, són els organismes internacionals els que ratifiquen que “Espanya va bé” perquè el mercat de treball “va bé” i és “el primer cop que això passa al nostre país”. La vicepresidenta segona ha afirmat que les xifres indiquen que “les polítiques públiques desplegades funcionen” i ha defensat la reforma laboral i l’increment de l’SMI.

“Recordin l’Espanya que somiava Mariano Rajoy amb 20 milions d’afiliats”, ha dit en referència a l’expresident de l’executiu espanyol també del PP, i ha reivindicat que aquest mes de maig s’ha arribat als 20,8 milions. “Això no és discutible, són dades”, ha dit.

Publicitat

Díaz ha instat el PP d’Alberto Núñez Feijóo a “rectificar i assumir que s’ha equivocat” criticant la reforma laboral pactada per l’executiu de coalició de PSOE i Unides Podem amb els agents socials. “La gent no vol politiqueig”, ha subratllat.

“Soc conscient que queda molt a fer, però hem canviat el paradigma”, ha insistit Díaz aquest divendres després de mantenir una trobada amb dones referents del sector de l’economia social.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió