Divendres, 2 de desembre de 2022 - Edició 1589
La República

Xavier Lafitte, nomenat nou director general de La Sirena

ACN Barcelona – La Sirena ha nomenat Xavier Lafitte nou director general de la companyia en substitució de Jorge Benlloch, que deixa el seu càrrec després de quatre anys i […]

Agències 04/10/2022

ACN Barcelona – La Sirena ha nomenat Xavier Lafitte nou director general de la companyia en substitució de Jorge Benlloch, que deixa el seu càrrec després de quatre anys i de dissenyar el pla estratègic d’expansió i creixement. Lafitte s’incorpora procedent d’Audax Renovables, dedicada a la producció i comercialització d’energia elèctrica i gas, d’on n’era el director comercial corporatiu. Anteriorment, Lafitte havia ocupat diversos càrrecs directius a Aspy Prevenció, Bankinter, Caixa Manresa i Bankia. Segons la companyia, el nou director general continuarà el pla estratègic de creixement i expansió i que preveu que aquest any acabi amb l’obertura de 20 nous establiments.

Amb els nous projectes al llarg dels propers mesos, la companyia espera arribar al voltant de 280 locals repartits pet tot l’Estat. En l’actualitat, compta amb una xarxa de 275 botigues i amb més de 1.200 treballadors i està consolidada com a marca referent en el mercat de distribució alimentària.