Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Wallbox nomena un directiu d’Iberdrola i el conseller delegat de Quadis membres del futur Consell d’Administració

ACN Barcelona.-El proveïdor de solucions de càrrega per a vehicles elèctrics Wallbox ha anunciat aquest dimarts el nomenament de Diego Díaz i Pol Soler com membres del Consell d’Administració que […]

Avatar
Agències 24/08/2021

ACN Barcelona.-El proveïdor de solucions de càrrega per a vehicles elèctrics Wallbox ha anunciat aquest dimarts el nomenament de Diego Díaz i Pol Soler com membres del Consell d’Administració que es formarà un cop finalitzi la fusió de l’empresa catalana amb el vehicle inversor estatunidenc Kensington Capital Acquisition, prevista per al tercer trimestre d’enguany. Diego Díaz és actualment el ‘Global Head of Ventures & Technology’ d’Iberdrola i Pol Soler és el conseller delegat de Quadis, una xarxa de concessionaris d’automòbils. Després d’aquests nomenaments, el Consell d’Administració resultant de la combinació de negoci amb Kensington Capital comptaria amb Enric Asunción, Anders Peterson, Francisco Riberas, Diego Díaz i Pol Soler.

Diego Díaz dirigeix el programa de capital risc d’Iberdrola, Iberdrola Ventures, que inverteix en solucions intel·ligents d’energia en tot el món. El directiu exerceix un paper destacat en la relació entre Wallbox i Iberdrola i ha actuat com observador del Consell d’Administració de Wallbox des de 2019, quan Iberdrola va dur a terme les primeres inversions en Wallbox. Per la seva banda, Pol Soler és també inversor en empreses estatals i internacionals del sector del transport. Soler va ser un dels primers inversors en Wallbox i és membre del Consell d’Administració des de 2016.