Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Wallbox lamenta la “immensa” burocràcia per a la instal·lació de carregadors elèctrics i diu que n’hi ha 7.400 en espera

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El ‘country manager’ d’Iberia Wallbox, Iván Tallón, ha lamentat la “immensa” burocràcia per a la instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics a l’Estat i ha assegurat que n’hi ha 7.400 pendents de rebre una autorització d’escomesa. “Més d’un 30% està esperant per temes burocràtics”, ha assenyalat Tallón, que ha indicat que ara hi ha uns 21.000 punts de càrrega. A més, considera que això pot fer que l’objectiu d’arribar a 100.000 carregadors al 2030 no es compleixi. Segons ha dit, la burocràcia provoca que un punt de subministrament elèctric tardi entre 12 i 18 mesos en entrar en funcionament. Wallbox presenta durant l’Automobile el seu nou carregador Supernova 150, que permet afegir 100 quilòmetres d’autonomia en només set minuts.

Tallón pronostica que amb l’objectiu d’instal·lar 100.000 carregadors al 2030 a l’Estat augura un creixement “bestial” en el sector.

Publicitat

La multinacional catalana presenta a l’Automobile, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, fins al 21 de maig el seu nou carregador Supernova 150, que pot afegir 100 quilòmetres d’autonomia en només set minuts de càrrega. Està pensat per instal·lar-se en llocs públics i està destinat a grans corporacions o inversors que pensin en muntar una electrolinera.

Es tracta de la segona generació del carregador públic de la companyia, que es va llençar la mercat a principis de l’any passat. La seva fabricació, com la gran majoria de productes, té lloc a la Zona Franca. De moment, Wallbox ja ha venut un miler d’unitats en 32 països de tot el món.

A l’Automobile, la multinacional hi presenta un segon carregador, el Pulsar Pro, que disposa de càrrega direccional i està destinat a espais compartits i pot ser utilitzat per centenars d’usuaris que s’han d’identificar prèviament perquè la màquina els reconegui.

El country manager Iberia de Wallbox espera que l’actual edició de l’Automobile, que presta especial atenció a l’electrificació, serveixi per impulsar la mobilitat elèctrica. En aquest sentit, ha destacat la varietat de models que ofereixen les grans marques presents al certamen.

 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió