Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Wallbox inaugura la seva nova fàbrica a Barcelona per produir un milió de carregadors el 2025

ACN – L’empresa catalana de carregadors elèctrics Wallbox ha inaugurat aquest dimecres la seva nova fàbrica de la Zona Franca de Barcelona. La factoria donarà feina a unes 500 persones […]

Agències 20/04/2022

ACN – L’empresa catalana de carregadors elèctrics Wallbox ha inaugurat aquest dimecres la seva nova fàbrica de la Zona Franca de Barcelona. La factoria donarà feina a unes 500 persones quan estigui a ple rendiment i està previst que arribi a produir un milió d’aparells de recàrrega l’any 2025. La cita ha reunit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i a la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, en plena polèmica política pel cas de suposat espionatge “Catalangate”. Inicialment, estava previst que també hi fos present el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, qui finalment ha viatjat a Màlaga per visitar un punt de rebuda de refugiats ucraïnesos.

t>TÍTOL: Wallbox inaugura la seva nova fàbrica a Barcelona per produir un milió de carregadors el 2025

SUBTÍTOL: La nova factoria de la Zona Franca crearà fins a 500 llocs de feina quan estigui a ple rendiment

ENTRADETA: L’empresa catalana de carregadors elèctrics Wallbox ha inaugurat aquest dimecres la seva nova fàbrica de la Zona Franca de Barcelona. La factoria donarà feina a unes 500 persones quan estigui a ple rendiment i està previst que arribi a produir un milió d’aparells de recàrrega l’any 2025. La cita ha reunit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i a la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, en plena polèmica política pel cas de suposat espionatge “Catalangate”. Inicialment, estava previst que també hi fos present el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, qui finalment ha viatjat a Màlaga per visitar un punt de rebuda de refugiats ucraïnesos.

COS: