Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Wallbox amplia la xarxa de distribució als EUA amb les 535 botigues de City Electric Supply

ACN Barcelona – L’empresa de carregadors de vehicles elèctrics catalana Wallbox ha signat un acord amb la firma nord-americana City Electric Supply en virtut del qual la segona distribuirà en […]

Agències 04/04/2022

ACN Barcelona – L’empresa de carregadors de vehicles elèctrics catalana Wallbox ha signat un acord amb la firma nord-americana City Electric Supply en virtut del qual la segona distribuirà en línia i a la seva xarxa física de 535 botigues els productes de la primera. Concretament, vendrà el carregador Pulsar Plus, els comptadors d’energia intel·ligents i els pedestals d’estacions de càrrega de peu. La nova aliança és la segona que tanca la multinacional catalana aquest any als EUA, després de la signada a mitjan febrer amb Napa, una altra cadena de recanvis i complements per a cotxes amb més de 6.000 punts de venda en aquest país i al Canadà.

Fundada el 2015 i amb seu a Barcelona, Wallbox té actualment una plantilla d’uns 900 treballadors a Europa, l’Àsia i Amèrica. Els seus productes es comercialitzen a 98 països.