Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Vuit vols cancel·lats de Ryanair al Prat per la vaga dels tripulants de cabina

ACN Barcelona – La companyia Ryanair ha suspès vuit vols des de l’aeroport del Prat per la nova jornada de vaga dels tripulants de cabina, segons dades del sindicat USO […]

Agències 18/07/2022

ACN Barcelona – La companyia Ryanair ha suspès vuit vols des de l’aeroport del Prat per la nova jornada de vaga dels tripulants de cabina, segons dades del sindicat USO corresponents a les nou del matí. De fet, són la gran majoria de vols afectats a tot l’Estat, on hi h a hagut deu cancel·lacions. Concretament, des del Prat s’han cancel·lat els vols amb destinació Londres, Milà, Roma i Palma i viceversa. A més, des de l’aeroport balear tampoc s’ha operat el trajecte fins a Hamburg d’anada i tornada. Pel que fa els retards, des de Barcelona se n’han comptabilitzat cinc en les sortides i quatre en les arribades, i a l’aeroport de Girona, en una sortida i en dues arribades.

Els tripulants de cabina de Ryanair comencen a partir d’aquest dilluns quatre noves de vaga, fins dijous que ve, per exigir un nou conveni laboral d’acord amb la legislació espanyola; i la setmana que ve quatre dies més, concretament entre el 25 i el 28 de juliol.