Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Vuit sopars signats per xefs de Lleida reivindiquen avançar els horaris a dos quarts de vuit en suport al sector

|

- Publicitat -

ACN Lleida.-Vuit restaurants de Lleida i les comarques de Ponent s’han sumat a la campanya ‘early bird dinners’ que vol avançar l’horari dels sopars, a partir de dos quarts de vuit del vespre, adaptant-se a les restriccions per la covid-19 sense renunciar a fer gastronomia en majúscules. En aquest sentit, volen afavorir l’experiència gastronòmica amb les jornades ‘Sopars de Xef’, que inclouen el disseny d’uns sopars de quatre plats molt personals amb ingredients locals i el maridatge de vins i caves de la zona. El preu dels menús serà de 40 euros i els sopars començaran aquest divendres 4 de desembre i s’allargaran fins al dissabte 19 de desembre.

La iniciativa està organitzada per l’assessoria gastronòmica Como Pomona amb el suport de Turisme de Lleida i la col·laboració de Raimat i Livinda, del Grup Nufri. Els restaurants i xefs que participen a la campanya són: Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela, Cuina de la Terra; Joël Castanyé, del restaurant Resquitx de Golmés; Jordi Vidal, de L’Espurna de Lleida; Jordi Pallàs de l’Aimia de Lleida; Irina Penella, de l’Atípic d’Agramunt; Salvador Trabalón del Saroa; Jesús Gimena de L’Atrevit de Fondarella; i David Molina del Sheyton de Lleida.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió