Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Vuit locals d’oci de Reus oferiran sessions musicals en streaming cada dissabte a la tarda

ACN Reus.-Vuit locals d’oci de Reus han unit esforços per oferir una programació musical estable setmanal en streaming. El projecte Love Stream programarà cada dissabte, a partir de les sis […]

Avatar
Agències 19/11/2020

ACN Reus.-Vuit locals d’oci de Reus han unit esforços per oferir una programació musical estable setmanal en streaming. El projecte Love Stream programarà cada dissabte, a partir de les sis de la tarda i des d’un dels locals associats, sessions de música a porta tancada a càrrec de djs i grups musicals retransmeses per Internet. Els propietaris dels establiments critiquen la manca d’un pla d’ajuts i argumenten que la seva forma de protestar davant del que consideren una “injustícia” és “seguir treballant, programant música en temps de crisi”. Uns arguments que uneixen a “la inestabilitat de l’oci i els nous hàbits de consum de música”. Les emissions també es podran seguir per LaNova Ràdio de Reus els dissabtes a la nit.

Els locals participants en la iniciativa són The Green Dog Cafè, Cafè Reus, Absenta, Sentiments, Blondie, Brotos, Teïna i Lo Submarino. La primera sessió programada, aquest pròxim dissabte 21 de novembre, tindrà lloc al The Green Dog Cafè amb un “dj eclèctic”.