Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Vox, sobre els pressupostos: “Que poc ha durat la superlegislatura del 52%. Ni sis mesos. Quin circ han muntat”

ACN Barcelona.-El diputat de Vox Antonio Gallego ha burxat els partits independentistes aquest dilluns durant el debat a la totalitat dels pressupostos per al 2022. “Que poc ha durat la […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Barcelona.-El diputat de Vox Antonio Gallego ha burxat els partits independentistes aquest dilluns durant el debat a la totalitat dels pressupostos per al 2022. “Que poc ha durat la superlegislatura del 52%. Ni sis mesos”, ha subratllat el diputat del partit d’extrema dreta. “Ni un sol pressupost heu estat capaços d’aprovar”, ha afegit. Gallego ha qualificat de “circ” les negociacions de l’executiu per aconseguir el suport dels comptes i ha criticat que s’hagin pactat “d’urgència” amb el “xantatge” dels comuns. “Aquests no són els pressupostos que necessita Catalunya”, ha dit Gallego. “Són uns comptes Frankenstein”, ha subratllat. Amb tot, ha lamentat que “continuï el vodevil” i que “trencar Espanya” torni a ser “el centre de les prioritats”.

Gallego ha criticat que l’executiu hagi “suplicat fins al’últim minut” el suport de la CUP, cosa que ha considerat “insuportable”. “L’economia demana certesa i un marc estable, el contrari del que fa vostès quan demanen la independència”, ha subratllat el diputat de Vox. Després de tot, ha considerat que els comptes estan fets “per satisfer l’extrema esquerra”. Pel que fa a les xifres del pressupost, Gallego ha criticat que es destinin partides a la conselleria de Feminismes i Acció Climàtica. “Són uns pressupostos més encaminats a complir l’agenda 2030 que no pas les necessitats reals dels catalans”, ha valorat el diputat de Vox. Així mateix, ha considerat una “estupidesa” presentar uns pressupostos amb perspectiva de gènere i ha lamentat que l’executiu “viu aliè a la realitat”.