Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Vox i PPC acusen el Govern de tornar a “malversar” en defensar els encausats pel Tribunal de Comptes

ACN Barcelona.-Tant Vox com el PPC s’han pronunciat en contra de la decisió presa pel Govern en el Consell Executiu d’aquest dimarts, on s’ha aprovat crear un Fons Complementari de […]

Avatar
Agències 06/07/2021

ACN Barcelona.-Tant Vox com el PPC s’han pronunciat en contra de la decisió presa pel Govern en el Consell Executiu d’aquest dimarts, on s’ha aprovat crear un Fons Complementari de Riscos de 10 MEUR per donar cobertura a reclamacions com ara la del Tribunal de Comptes. L’aval, segons ha anunciat la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d’Economia, Jaume Giró, el presentarà una entitat financera i no la Generalitat. A través de Twitter, el líder de Vox, Ignacio Garriga, ha declarat que, si prospera aquesta estratègia, “incurriran en el mateix delicte i els asseurem al banc dels acusats”, i ha afegit que “Catalunya no és del separatisme”.

Per la seva banda, el líder del PPC, Alejandro Fernández, ha opinat que “malversar està fatal, però malversar la malversació només aquests ‘figures’ podien aconseguir-ho”. “Després vindran els laments”, ha conclòs.