Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Vox diu que el Govern ha imposat un “toc de queda encobert” amb la limitació de l’activitat de matinada

ACN Barcelona.-El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha denunciat que el Govern ha imposat un “toc de queda encobert” en limitar l’activitat fins a les 00:30 hores de […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Barcelona.-El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha denunciat que el Govern ha imposat un “toc de queda encobert” en limitar l’activitat fins a les 00:30 hores de la matinada. En roda de premsa des del Parlament, el portaveu del partit d’extrema dreta ha denunciat que “el separatisme és incapaç de garantir la salut, al seguretat i l’economia dels catalans”. I ha acusat l’executiu català de “carregar-se l’economia i molts llocs de treball”. Segons Garriga, el seu partit defensa “la llibertat de reunió, de moviment i d’empresa” i ha dit que la solució és fer “testos massius” i rastrejos.

Vox també ha explicat que ha registrat una moció al Parlament per instar el Govern a fer obligatori el consentiment dels pares per fer activitats a les escoles com, per exemple, d’educació sexual. El text de la moció estableix que el previ consentiment dels pares sigui obligatori, el que es coneix com a ‘Pin parental’, en les activitats “de caràcter ideològic” que no estigui en la línia de l’ideari del centre escolar. “Si en una aula ve un assessor extern amb material sobre sexualitat, els pares han de donar un consentiment previ”, ha dit el portaveu de Vox. El text de la moció també vol que el Govern garanteixi la llibertat educativa i el dret dels pares a escollir el model que vulguin per als seus fills. I insten l’executiu català a suprimir qualsevol programa afectiu-sexual a les aules “que tingui com a objectiu adoctrinar els menors”.